Έλα καλέ τώωωρααα

Σε διάλειμμα από σώψυχα έχω ενστάσεις αποχής εποχής. 
Βλέπω πράγματα που θα έπρεπε να έχουν λήξει το '97-το πολύ '99 μαζί με τους "Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή".
Να μας έχει βρει δηλαδή το millenium σε νέα φάση κι έτσι.

Είναι τρομακτικό να βλέπεις τον κόσμο να πίνει φραπέ
Τον ανακαλύψαμε, τον ήπιαμε με ψηλοκάβαλα LEVI's 501 κάτι άνοιξες σε αυλές, μετά λίγη Πρωτοψάλτη με την καούκα, κάναμε αντάρτικο και στο Χάραμα με τη Γαλάνη και μετά πέσαμε για μεσημεριανό ύπνο. Κάπου εκεί θα έπρεπε να είχε τελειώσει αυτή η αηδία.

Ο σωστός ο κόσμος ΔΕΝ κάνει δίαιτες, ΔΕΝ χρησιμοποιεί υποκατάστατα ζάχαρης και ΔΕΝ τρώει υγιεινά. Νew age σημαίνει ροπή προς την παχυσαρκία. Άντε πήγαινε ένα γυμναστήριο, αλλά μη μου διαλύεις αξίες όπως McDonald's, τυρόπιτες, πατατάκια, πίτσες 4x4 και οικογενειακό παγωτό μετά. Και το ίδιο βράδυ να βγαίνεις για φαγητό, γιατί δεν έχει νόημα να βγαίνουμε πλέον για καφέδες. Πλέον πάμε σε μαγαζιά μόνο για να ξέρουμε πιο έχει καλό club και άντε κάποιες φορές για κανα ποτό.

Επίσης, σήμερα δεν αυτοκτονούμε. Μπορεί να έχεις τη μαύρη τη καντίφλα σου, αλλά δεν πέφτεις σε γραμμές τρένου για κανένα λόγο, δεν κόβεις φλέβες, γενικά ζεις με την κατάθλιψη (που κατάθλιψη δεν έχεις απλά μια πεσαμάρα) και κάνεις blog. Ή έστω polyvore.

Δεν έχουμε καθαρές τσάντες. Αν ως φοιτητής δεν έχεις βρεθεί με ένα στρώμα σοκολάτας κι από κάτω να ξεκινάει το ύφασμα στον πάτο της τσάντας σου, δε σ'αγαπώ. Αποδείξεις από everest, Γρηγόρηδες και Μερακλήδες πρέπει να πιάνουν περισσότερο χώρο από τα λεφτά στο πορτοφόλι σου.

Ασχολείσαι με το χορό, βλέπεις ποδόσφαιρο ή ασχολείσαι με αυτό;(κάποιοι τραγίλοι κάνουν ακόμα και στίβo!). Καλέ είναι δυνατόν; Άντε και πήδηξες το εμπόδιο, πέρασες το σκάμμα με την άμμο, τερμάτισες πρώτος, κέρδισε η ομαδάρα. 
Και μετά τι;

Άμα τα κάνεις όλα αυτά και (καλά εδώ κλατάρω) πιστεύεις ότι δίκαια κόπηκε η "Σκυλίσια Ζωή", ΠΕΣ "ΨΩΛΗ".
Φάε τώρα την υπόλοιπη τούρτα από το ψυγείο, άκου λίγη Σαμίου και μη διανοηθείς να (ξανα)φορέσεις ΠΟΤΕ αμάνικο (άααλλο αυτό).

Υ.Γ.:Το να πεθάνουν κάτι σάβανα, υπεύθυνα για εγκλήματα τύπου "Ρόδα,τσόντα και κοπάνα" χιουμοράκι και "Κούλα, πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος" ατάκες, θα έπρεπε να είναι βασικό μας θέμα. 
Στάθη ΨάλτηΕλένη ΦιλίνηΚατερίνα ΓιουλάκηΣεφερλή, Τόνυ ΆντονυΣόφι ΖανίνουΑθηνά Μαυρομάτη και σχεδόν όλε θίασε του "Γελών λαβέ", σας έδειξε τον δρόμο ο Μουστάκας. Για πάμε να χαιρετιόμαστε.

εικόνα 1.Η εικονιζόμενη κυρία πίνει φραπέ γλυκό γάλα